Noen ganger må en høre på seg selv!

Hei bloggen!!

I dag sov jeg så lenge jeg kunne, jeg hadde egentlig tenkt å legge meg tidlig, men klokken ble fort mye mer. Litt ensomt på kveldene. Jeg har katte pusene her så jeg er ikke helt alene. men dette er den fine tingen en ser i at en har en jobb å gå til. Noe som er viktig for meg. Jeg blir kjent med folk og setter pris på deres selskap i det sosiale samværet.

Jeg har tenkt at når jeg flytter nå, trenger jeg å gjøre noe livs forandringer. Å bare det at jeg skal bo sammen med noen andre som jeg engang ikke kjenner, skal bli spennende. Dette virker som et veldig solid kollektiv. Å dette rommet måtte jeg igjennom antall møter/ intervju for å få sett rommet. Å dette passet perfekt for tiden jeg ønsker å flytte. Rommet skulle males og bygges hems i taket. Når jeg så løsningen inne på rommet fikk jeg en litt aha opplevelse. Her kan jeg trives, her vill jeg bo. Å selv hoppet jeg i taket etter at jeg fikk fortalt hva jeg jobbet med og hva jeg tenkte om fremtiden min.

To mnd skulle gå så fort. Men etter påsken går alt sakte igjen. Men tiden jobber for deg så må du jobbe for tiden. Slik sier ordtaket seg. I det siste året har jeg ikke hatt en venninne å gå til når jeg trenger det. Jeg opplevde å bli brukt av forskjellige folk jeg trodde var vennene mine. Å jeg ble utrolig såret etter antall meldinger og tlf jeg trodde at de ville finne på noe med meg. Men det viste seg til å være helt feil. Hjelp med jobb og jobbsøking var det jeg var godt for. Jeg følte meg som et sosial kontor der folk trodde at jeg satt i høyere makter og delte ut jobber til folk. Å dette er helt feil. Jeg har hatt min del med jobb søking. Å ja jeg ble god i det, å fikk meg videre, jeg tok til meg hvordan jeg skulle søke og spisse til å få jobben. Det var viktige verktøy for meg som jeg skal bruke videre i livet. For det er viktig at en selv tar ansvar for sitt eget liv når det kommer til å få seg en jobb eller komme seg inn på skole. Når jeg flyttet inn til Oslo. Ønsket jeg faktisk å se hvem som kontaktet meg etter jeg flyttet. Det var jo alltid jeg som tok kontakten og samlet folkene. men mange mnd gikk og bare spørsmål om jobb og gi meg en jobb type greiene gikk skikkelig inn på meg. Selv når jeg hjalp dem så hørte jeg ikke noe mer fra dem.

Jeg er glad jeg tok meg selv til det bedre. Jeg fortjener jo å ha noen å snakke med jeg også. Selv den største av den største har følelser. Å det var jo nettopp dette jeg opplevde når jeg kom hit til Oslo. jeg synes alle er så imøtekommende. Har du et spørsmål så tar de seg til å svare. Å dette var nok det jeg var fortsatt redd for når jeg begynte å få venner her. Jeg var fortsatt redd for at venner ikke er venner alike vel. Men med den tiden jeg har vert alene og ensom har jeg funnet ut at det går an å sile ut mennesker igjen. Å at det går an å få seg nye venner. Selv så er det sjalusi fra mange. Å det er dette jeg er nødt til å beskytte meg for. Når du gjør noe bra og beveger deg opp i toppen, så er det noen som blir glade for deg og andre holder seg unna og baksnakker deg i skjul.

Jeg møtte en jeg gikk på videre gående, da jeg tok opp igjen skole år. Så jeg var litt eldre enn de i klassen. Å jeg husker at det var flere som sa at de trodde at jeg ikke kom til å bli noe, siden jeg satt fortsatt på skole benken. Jeg ble faktisk mindre verdig fordi jeg hadde valgt å få med meg utdannelse og kunnskap. Det gikk mange år og jeg møtte han tilfeldig på toget hjem fra jobb, han lurte på hvordan det gikk med meg. Jeg fortalte hva jeg jobbet med og til han store overraskelse fortalte han meg nettopp dette som jeg skrev litt om. Du viste dem alle sammen Kine. Sier han til meg. Å jeg oppmuntrer med at hardt arbeid lønner seg alltid.   

Å det er dette jeg har lyst til å begynne med når jeg flytter. Be venner og kjente på middag. Eller kaffe/ te i hagen. Dette er jeg så vant med i oppveksten min. Be folk inn for en hyggelig prat og latter. Grille deilig mat og nyte seine sommer kvelder. Dette ser jeg frem til å få gjort denne sommeren 2017.  

For meg har jeg lagt opp veien ganske klart for meg. Det som er det viktigste er jo å spare pengene til ferien min som jeg skal nå til sommeren. Det er så deilig å faktisk skal igjennom føre det som jeg har planlagt. Dette kommer i et innlegg senere. 

I dag skulle det komme regn. men jeg har ikke sett en eneste regn dråpe. Det kan godt regne når jeg skal gå å legge meg. Jeg elsker å høre på regnet når jeg skal sove, for da er det trygt å godt inne men uværet herjer ute. 

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld.

#blogg #meninger #klatretiltoppen #egenmotivasjon #motivasjon #livet #kine #skole #mobbing #sjalusi #venner #fåvenner #kosekvelder #rutiner #positiv #positivetanker #tanker #samvær #sterk #verdig #skole #flytte #kineslivtilbedre #hverdagen 

2 kommentarer

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.18:15

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

kineslivtilbedre

20.04.2017 kl.19:40

Tusen takk!! :)

Skriv en ny kommentar

Noen ganger må en høre på seg selv!

20.04.2017 kl.17:41
Skrevet av kineslivtilbedre
Hei bloggen!! I dag sov jeg så lenge jeg kunne, jeg hadde egentlig tenkt å legge meg tidlig, men klokken ble fort mye mer. Litt ensomt på kveldene. Jeg har katte pusene her så jeg er ikke helt ale...
hits